Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.
print

Personuppgiftslagen (PUL)


Personuppgiftslagen (PUL)
I samband med bokning eller beställning lämnar du dina personuppgifter till oss (exempelvis namn, adress och kontokortsnummer). Dessa behandlas elektroniskt.

Flygvaruhuset lämnar endast ut dina personuppgifter till tredje part om det behövs för att genomföra och administrera din betalning samt för att kunna ta betalt för din bokning.

Med tredje part innefattas företag och myndigheter inom och utanför EU och EES, som t ex det flygbolag, hotell, hyrbil eller försäkringar som du bokat. Vi använder endast dina personuppgifter för marknadsföring (exempelvis prenumeration på våra e-postutskick) om du medgivit det. Om du inte medgivit detta används dina person uppgifter enbart för att genomföra de köp du gör hos oss.

Du måste vara minst 18 år för att boka resor hos oss.

Har vi felaktiga personuppifter vill vi gärna att du meddelar oss detta snarast möjligt. Du kan även genom skriftlig begäran, en gång om året, få information om vilka personuppgifter vi har om dig som behandlas.

Du kan när som helst anmäla till oss att dina personuppgifter fortsättningsvis inte får användas för direktmarknadsföring. Marketing Flygvaruhuset Box 1340, SE 751 43 Uppsala, Sweden, Org. Reg. Nr. 556409-9025 alternativt maila till kundservice@flygvaruhuset.se

Flygvaruhuset är ansvarig för de personuppgifter som behandlas. Du är välkommen att kontakta oss på något av ovanstående sätt.
Header
Subject
Body
Footer