Flyg från Stockholm
Swiss Palma De Mallorca
4 117 SEK /person
Swiss Dubai
4 521 SEK /person
Swiss Malta
5 763 SEK /person
Swiss London
6 904 SEK /person
Swiss Barcelona
7 052 SEK /person

Resa med barn


Swiss

SWISS har ingen minimum ålder för när barn får resa, endast bebisar som är mindre än 7 dagar gamla behöver ha ett läkarintyg på att de klarar av att flyga.

Fram tills dess att barnet fyller två år kostar dess flygbiljett 10% av biljettpriset. Dock ingår inte ett eget säte då spädbarnen i regel sitter i en förälders knä under flygningen.  Du kan dock boka ett säte till samma pris som en barnbiljett och sedan placera barnstolen i sätet. Detta gör resan mer bekräv både för dig och din bebis.

På långdistansflygningar erbjuder SWISS babykorgar för spädbarn upp till 8 månader och en maximal vikt på 10 kg.


Känn dig trygg när ditt barn reser ensam
Ibland måste barn resa ensamma. Om ditt barn behöver ut och resa själv, tänk då på att planera denna tillsammans för att underlätta för barnet. Det finns internationella regler som reglerar och garanterar att barn som reser ensamma ska nå sin destination säkert.

SWISS definierar ett barn som reser ensam på två sätt:
Barn mellan 5 – 12 år som inte reser med en vuxen över 15 år eller äldre.
Barn mellan 3 – 5 år som reser tillsammans med en person mellan 12 – 15 år.

Barn mellan 12 – 18 år kan också få särskild tillsyn under flygresan om så önskas av föräldrarna

Observera att det inte går att boka biljetter för barn som reser ensamma på webben. Resan kan endast bokas av barnets föräldrar eller personen som kommer att hämta upp barnet vid ankomst.

En godkänd vuxen måste stanna på flygplatsen tills dess att flygplanet har lyft. Dessutom måste även en godkänd vucen finnas på flygplatsen på ankomstorten för att hämta upp barnet.


 

Header
Subject
Body
Footer