Information om check in


Lufthansa

För att själv kunna checka in och slippa stå i långa incheckningsköer på flygplatsen behöver du en exit®, Lufthansas elektroniska biljetter.

Check-in online
I dagsläget är det möjligt att checka in online på över 600 av Lufthansas flygrutter. Du har möjlighet att checka in via webben från 23 timmar före planets avgång. Vidare kan du välja på att antingen skriva ut ditt boardingkort hemma eller i någon av Lufthansas check-in automater på flygplatsen. Ska du flyga till USA kan du inte skriva ut ditt boardingpass själv.

Online check-in är nu också möjlig för barn över två år.

Telefon Check-in
Om du reser med Lufthansa i förstaklass eller businessklass kan du checka in via telefon. Allt du behöver göra är att ringa ett samtal. Tänk på att vara i god tid på flygplatsen för att kunna hämta ut ditt boardingkort via en check-in automat eller över disk. Sista tiden för att checka in via telefon varierar från flygplats till flygplats. Var därför extra noga med att kolla upp vad som gäller för just din resa.

Check-in automat
Du checkar enkelt och smidigt in via någon av Lufthansas Check-in automater som finns på över 50 flygplatser runt om i Tyskland och övriga Europa. När du checkat in ditt baggage lämnar du det vid Bagage Drop.

Check in via disk
Om du föredrar att få personlig service och checka in traditionellt går det självklart bra att checka in ditt bagage via någon av Lufthansas check in diskar.Här finns Lufthansas kunniga personal till hands och hjälper dig om du har några frågor.

Header
Subject
Body
Footer