Nyhetsbrev

Bra att veta om bagage - KLM


KLM

Beroende på vilken destination du flyger till och vilken typ av biljett du har så varierar även bagagereglerna. Om du till exempel flyger inom Europa är maxvikten för incheckat bagage en väska på 23 kg i Economy och upp till tre väskor på 23 kg i Business.

Mängden kostnadsfritt bagage du får ta med dig beror på antalet väskor eller vikt. Hur mycket bagage får jag ta med mig?

Tillåten bagagevikt och antalet väskor du får ta med dig på din resa står alltid på din biljett eller på din resesammanfattning om du reser på elektronisk biljett. Önskar du ta med mer bagage kan detta ordnas men du måste då betala en avgift.

För att de som arbetar med att transportera bagage till och från flygplanen inte ska skada sig så får du med KLM inte ha en väska som väger mer än 32 kg. En rekommendation är att skicka större och tyngre bagage som gods.

Handbagage

Handbagagereglerna varierar beroende på destination samt vilken typ av biljett du har. I regel får du ta med dig 12 kg handbagage i Economy och 18 kg i Business. Reser du med spädbarn får du utan kostnad checka in ett bagage på max 10 kg samt ta med dig ett extra handbagage på max 10 kg.

Vänligen notera att eftersom dessa uppgifter när som helst kan ändras rekommenderar vi dig att besöka flygbolagets hemsida. Läs alltid igenom deras fullständiga villkor och regler innan du åker.

Header
Subject
Body
Footer