Nyhetsbrev

Flyg från Stockholm
KLM London
2 372 SEK /person
KLM Malaga
2 534 SEK /person
KLM Alicante
2 864 SEK /person
KLM Beirut
3 078 SEK /person
KLM Palma De Mallorca
5 972 SEK /person
KLM Bangkok
7 463 SEK /person

KLM– flygbolaget med stor erfarenhet


KLM

Världens äldsta flygbolag som fortfarande flyger under samma namn heter KLM och bildades 1919. Redan 1926 trafikerades bolagets första Sverigedestination som var Malmö. 10 år senare började KLM flyga till Stockholm. Bolaget flyger idag från Stockholm, Göteborg och Linköping och erbjuder 12 dagliga förbindelser mellan Sverige och Amsterdam.

Amsterdams flygplats har ofta utsetts till en av världens bästa flygplatser i olika internationella undersökningar. Här fungerar transfern snabbt och smidigt trots att  Amsterdam- Schiphol tillsammans med Paris-Charles de Gaulle utgör Europas i särklass största nav för flygtrafik. Anledningen till detta är att Amsterdam Schiphol är byggd som en enda terminal. Flygplatsens minsta transfertid är 40 minuter för flyg inom Europa och 50 minuter för långlinjer.

KLM slogs under 2004 ihop med det franska flygbolaget Air France och bildade europas största flygbolag sett i marknadsandelar och världens största flygbolag räknat i omsättning. Tillsammans erbjuder de båda flygbolagen sina resenärer ett stort globalt nätverk och flyger till över 252 destinationer i 106 länder.

KLM flyger från och med 1 oktober 2010, 6 gånger per vecka som enda europeiska flygbolag till Panama City, Panama. Även till Hangzhou, Kina och Kigali, Rwanda startar i och med vinterprogrammet 2010.

Header
Subject
Body
Footer