Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Nyhetsbrev

Flyg från Stockholm
KLM Alicante
1 535 SEK /person
KLM Barcelona
1 535 SEK /person
KLM Malaga
1 631 SEK /person
KLM London
1 635 SEK /person
KLM Köpenhamn
1 646 SEK /person
KLM Bangkok
4 806 SEK /person

KLM– flygbolaget med stor erfarenhet


KLM

Världens äldsta flygbolag som fortfarande flyger under samma namn heter KLM och bildades 1919. Redan 1926 trafikerades bolagets första Sverigedestination som var Malmö. 10 år senare började KLM flyga till Stockholm. Bolaget flyger idag från Stockholm, Göteborg och Linköping och erbjuder 12 dagliga förbindelser mellan Sverige och Amsterdam.

Amsterdams flygplats har ofta utsetts till en av världens bästa flygplatser i olika internationella undersökningar. Här fungerar transfern snabbt och smidigt trots att  Amsterdam- Schiphol tillsammans med Paris-Charles de Gaulle utgör Europas i särklass största nav för flygtrafik. Anledningen till detta är att Amsterdam Schiphol är byggd som en enda terminal. Flygplatsens minsta transfertid är 40 minuter för flyg inom Europa och 50 minuter för långlinjer.

KLM slogs under 2004 ihop med det franska flygbolaget Air France och bildade europas största flygbolag sett i marknadsandelar och världens största flygbolag räknat i omsättning. Tillsammans erbjuder de båda flygbolagen sina resenärer ett stort globalt nätverk och flyger till över 252 destinationer i 106 länder.

KLM flyger från och med 1 oktober 2010, 6 gånger per vecka som enda europeiska flygbolag till Panama City, Panama. Även till Hangzhou, Kina och Kigali, Rwanda startar i och med vinterprogrammet 2010.

Upplev världen med Turkish Airlines
Boka nu
Header
Subject
Body
Footer