Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Nyhetsbrev

Flyg från Stockholm
Iberia Malaga
1 623 SEK /person
Iberia London
1 862 SEK /person
Iberia Rom
1 914 SEK /person
Iberia Palma de Mallorca
2 285 SEK /person
Iberia Kanarieöarna (Las Palmas)
3 049 SEK /person
Iberia New York
4 524 SEK /person

Iberia


Iberia

Iberia grundades 1927 och är Spaniens första flygbolag. Bolaget är även Spanien största och det fjärde största flygbolaget i Europa. Iberia flyger till mer än 100 destinationer världen över och är dessutom det bolag som har det absolut största linjenätet mellan Europa och Latinamerika både vad gäller destinationer och flygningar.

Iberia var det första europeiska flygbolaget att erbjuda sina trogna kunder ett bonusprogram, Iberia Plus, för att kunna samla poäng på flygningar. Bolaget är medlem i en av de viktigaste flygbolagsallianserna, Oneworld, som gör det möjligt för dig som resenär att ta dig ännu längre ut i världen inom ett och samma nätverk.

Iberia flyttar från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda

Den 24 november 2009 flyttar Iberia från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda. Detta kommer att förbättra för resenärerna avsevärt. Flytten till terminal 5 betyder enklare incheckning, smidigare säkerhetskontroller, fler restauranger, bättre shopping och tillgång till flygbolagsalliansen oneworlds lounger. Gaterna i Terminal 5 har fler sittplatser, vilket ger resenärerna ökad komfort i väntan på ombordstigning.

Header
Subject
Body
Footer