Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Nyhetsbrev

Flyg från Stockholm
Finnair London
1 747 SEK /person
Finnair Paris
1 844 SEK /person
Finnair Barcelona
2 065 SEK /person
Finnair Alicante
2 075 SEK /person
Finnair New York
3 232 SEK /person
Finnair Bangkok
5 352 SEK /person

Finnair


Finnair

Finnair grundades 1923 och är Finlands största flygbolag. Bolaget är även Nordens äldsta flygbolag. Finnair flyger till 65 destinationer världen över och har under de senaste åren gjort en stor och framgångsrik Asien satsning. Med upp till 200 flygningar i veckan till mängder av destinationer i Asien så som Shanghai, Peking, Hong Kong, Bangkok, Tokyo och Delhi är Finnair Europas tredje största flygbolag som flyger på Asien.

Finnair flyttar från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda

Den 24 november 2009 flyttar Finnair från terminal 2 till terminal 5 på Arlanda. Detta kommer att förbättra för resenärerna avsevärt. Flytten till terminal 5 betyder enklare incheckning, smidigare säkerhetskontroller, fler restauranger, bättre shopping och tillgång till flygbolagsalliansen oneworlds lounger. Gaterna i Terminal 5 har fler sittplatser, vilket ger resenärerna ökad komfort i väntan på ombordstigning.

- Från den 24 november ska det gå mycket snabbare att passera igenom de större säkerhetskontrollerna jämfört med Terminal 2, säger Finnairs Sverigechef Matias Sarkkinen. Finnair kommer också att erbjuda ”Fast track” för resenärer i Business Class och för Finnair Plus stamkunder på Gold och Platinum nivå. Plus en ny fräsch lounge.

Header
Subject
Body
Footer