Flyg från Stockholm
Austrian Airlines Amsterdam
3 330 SEK /person
Austrian Airlines Palma De Mallorca
3 601 SEK /person
Austrian Airlines Rom
3 991 SEK /person
Austrian Airlines Split
5 609 SEK /person
Austrian Airlines Tehran
10 470 SEK /person

En Star Alliance medlem


Austrian Airlines

Austrian Airlines är sedan år 2000 medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians. Som en av 21 medlemmar i alliansen hjälper Austrian sina resenärer att göra reseupplevelsen så enkel som möjligt. Star Alliance nätverk gör att du kan ta dig till fler än 800 destinationer jorden runt i 160 länder.

Bonusprogram
Tackvare samarbetet i Star Alliance kan du som resenär tjäna poäng via båda bonussystemen Eurobonus och Miles&More. Detta gör att du har chans till dubbelt så många erbjudanden och belöningar. Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du tjänar dina poäng på att göra sådant som du ändå behöver göra då och då, det vill säga flyga, resa och bo på hotell. Du tjänar alltså inte bara poäng i luften utan även på marken.

I luften tjänar du dina poäng inte bara när du flyger med Austrian utan även med övriga flygbolag som är medlemmar i Star Alliance. På marken kan du tjäna dina poäng genom att bo på hotell, hyra bil eller handla hos utvalda partners.
Utnyttja dina intjänade poäng på nya flygresor, på en bekvämare flygstol, bo på hotell, hyr bil eller ta del av unika erbjudanden. Ju fler poäng du tjänar, desto fler och bättre blir dina premier.

Bolagen nedan är medlemmar i Star Alliance:

/files/image/star.gif - star.gif

Header
Subject
Body
Footer