Flyg från Stockholm
Austrian Airlines Palma De Mallorca
2 524 SEK /person
Austrian Airlines Malaga
3 832 SEK /person
Austrian Airlines Barcelona
3 945 SEK /person
Austrian Airlines London
5 089 SEK /person
Austrian Airlines Bangkok
6 374 SEK /person
Austrian Airlines Antalya
8 537 SEK /person

Service ombord


Austrian Airlines

Austrian’s service ombord                      

Vid passageraromröstningar har Austrian många gånger utsetts som det bästa flygbolaget gällande servicen ombord, och speciellt då för maten. 

Austrian airlines 

Ekonomiklass

I ekonomiklass serveras både mat och dryck kostnadsfritt. Varm mat serveras alltid på sträckor där flygtiden överskrider 1 tim, t ex på alla flyg från Norden till Wien.
Film visas under längre flygningar, där också ett stort urval av musikkanaler erbjuds.
Businessklass
Att resa i  businessklass med Austrian är något väldigt speciellt. Här serveras maten från vagnar och passagerarna kan själva komponera sina menyer där han/hon har ett rikt utbud av både för- och efterrätter att välja mellan. Vinlistan är komponerad av en sommelier och innehåller det bästa Österrike har att erbjuda. På långdistansflygningarna finns en kock ombord som personligen lotsar passagerarna genom de omfångsrika menyerna.

På långdistansflygningar finns också s k ”sleepers” där passageraren kan välja ett skönt sömnläge. Massage finns i sätena och till natten finns naturligtvis både lakan och täcken tillgängliga Här kan den resande själv välja när han eller hon vill se sin film och dessa visas på individuella monitorer som kan ställas in allt efter behov.

Header
Subject
Body
Footer