Flyg från Stockholm
Austrian Airlines Amsterdam
3 330 SEK /person
Austrian Airlines Rom
3 991 SEK /person
Austrian Airlines Tehran
10 470 SEK /person

Austrian Airlines - bolaget med servicekänsla


Austrian Airlines

Austrian Airlines är Österrikes största flygbolag och flyger till 130 destinationer i 66 länder via Wien. Bolaget är specialiserade på destinationer i Östeuropa och Mellanöstern. Austrian flyger till 48 destinationer i Central- och Östeuropa och erbjuder 517 avgångar i veckan från Skandinavien. Bolaget flyger bland annat till städer som Pristina, Sarajevo, Skopje och Split. Austrian är också specialiserade på Mellanöstern och flyger bl.a. till: Kairo, Tel Aviv, Teheran och Dubai.

Bolaget har även flygresor till alla storstäder i Europa, med speciellt bra förbindelser till bl a Barcelona, Aten, Istanbul, Nice, Budapest och Thessaloniki. De flyger även på 6 destinationer i Asien (bl.a. Bangkok) och i USA (bl.a. New York) och Kanada.

Deras flotta är en av de mest moderna i världen med en medelålder som ligger under det europeiska snittet. Över 10 miljoner passagerare väljer årligen att resa med Austrian.

Service i världsklass ombord
Austrian är vida kända för sin utmärkta service ombord och har många gånger vunnit passageraromröstningar som bästa flygbolag gällande servicen och speciellt då för maten ombord. I ekonomiklass serveras både mat/snacks och dryck kostnadsfritt.

Reser du i businessklass på långflygningar serveras maten från vagnar där  passageraren själv kan komponera sin meny där man har ett rikt utbud av både för-och efterrätter att välja mellan. Vinlistan innehåller bara kvalitetsviner och är komponerad av en sommelier.

Wiens flygplats
Wiens flygplats är Europas snabbaste transferflygplats. Att resa vidare härifrån går både snabbt och enkelt. Här har du transfertider på ned till 25min och 500m som längst mellan två gater. Austrian Airlines utgår från Wiens flygplats.

Miljöarbete
Via tekniska lösningar och genom att optimera sina flygrutter reducerar Austrian sina bränsleutsläpp. Austrian Airlines har under många år använt sig av bränslesnåla lösningar för att minska koldioxidutsläppen så mycket som möjligt. Austrian moderniserar också kontinuerligt sin flotta och har gjort sig av med äldre modeller mot mera bränslesnåla och tysta flygplan.

Header
Subject
Body
Footer