Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Nyhetsbrev

Skyways/City Airlines och Cimber Sterling i konkurs


Skyways/City Airlines har den 22 maj begärt sig i konkurs och Cimber Sterling har sedan tidigare den 3 maj ansökt om konkurs och alla flygningar är inställda. Vi kommer uppdatera vår hemsida löpande när vi har mer information om konkurserna.

På grund av konkurserna har vi just nu långa svarstider på telefonen. Vi beklagar detta och besvarar alla samtal i turodning så fort vi kan.

Paketresa
Har du köpt en paketresa som inkluderar flygbiljett med Skyways/City Airlines, Cimber Sterling (dvs flyg hotell och/eller hyrbil) omfattas du av paketreselagen.
Vi undersöker då möjligheten att hitta likvärdig flygbiljett eller full återbetalning som ersättning för den tidigare bokade Skyways/City Airlines, Cimber Sterling flygbiljetten.
Vänligen kontakta kundservice via vårt kontaktformulär klicka här >>

Konkursskydd
Har du köpt Skyways/City Airlines, Cimber Sterling flygbiljett och samtidigt köpt konkursskydd hos Accept i samband med bokningen hos oss ber vi dig att ta direkt kontakt med Accept.
Har du köpt flygbiljetter utan konkursskydd är du tyvärr inte skyddad mot en flygbolagskonkurs. Alla kunder har i samband med bokning av Skyways/City Airlines, Cimber Sterling på vår hemsida, haft möjlighet att köpa konkursskydd.

Redovisning av flygbiljetter till flygbolagen  i detta fall avseende Skyways/City Airlines,Cimber Sterling sker genom IATA BSP-systemet direkt till Skyways/City Airlines, Cimber Sterling. BSP är internaionale system som flygbolagen använder för att hantera försäljning och återbetalningar. Pengarna för de beställda biljetterna överförs till Skyways/City Airlines, Cimber Sterling och ingår därför i konkursboet. Det innebär att du bör vända dig direkt till Skyways/City Airlines, Cimber Sterling för att göra anspråk på din bokning.

Vill du kontakta oss via mail kan du använda vårt kontaktformulär på webbplatsen, klicka här >>

Du kan hitta mer hjälp i FAQ-avdelningen på webbplatsen, klicka här >>

Med vänlig hälsning
Kundservice

Header
Subject
Body
Footer