Nyhetsbrev

Hos Flygvaruhuset väljer du själv vilket flygbolag du vill resa med


När du söker resa hos Flygvaruhuset presenterar vi alltid det billigaste prisalternativet först men självklart vill vi att du som kund själv ska stå för valet av flygbolag när du ska ut och resa. Därför samarbetar vi med hundratals av världens ledande flygbolag. Genom dessa samarbeten har vi möjlighet att erbjuda våra kunder några av marknadens lägsta priser. De låga priserna gäller inte bara på flygbiljetter, vi har även genom våra leverantörer låga priser på hotell och hyrbilar världen över.

 

Att söka destination och flygbiljetter på Flygvaruhusets hemsida gör du enklast genom vår smidiga sökfunktion. Om du föredrar att resa med ett specifikt flygbolag så kan du välja att endast söka resor med just det bolaget. Då kommer bara priser med det förvalda flygbolaget att visas i sökresultatet. När du bestämt dig vart du vill resa och med vilket flygbolag bokar och betalar du enkelt direkt på Internet.

 

IATA- rättigheter säkerställer kvalitén

Den internationella organisationen IATA är de som sätter standarden för resebyråer med syfte att säkerställa kvalitén när det gäller kompetensen hos personalen samt att resebyrån är finansiellt stark. Flygvaruhuset har IATA-rättigheter, i och med dessa kan du vara säker på att du bokar din flygresa med en resebyrå som ständigt strävar efter hög kvalité och långsiktighet. Du kan känna dig trygg med oss. 

 

Av alla de hundratals flygbolag vars biljetter vi säljer hittar du nedan ett urval av bolag. Är du nyfiken på att veta mer om något av flygbolagen, klicka då på namnet.

Header
Subject
Body
Footer