Nyhetsbrev

Familjesemester


Att resa och upptäcka världen är inte något som bara vuxna uppskattar, även de små tycker det är spännande att få uppleva nya platser och ge sig ut på äventyr. Att resa med hela familjen behöver inte vara krångligt och svårt, det krävs bara lite planering. Vi på Flygvaruhuset vill tipsa alla familjer om resmål som passar utmärkt för både stora och små.

Trevlig resa!


Disney resan - drömsemestern för de små

Orlando, Florida

I Orlando Florida finns världens största nöjesparksområde, Walt Disney World som i dag består av en mängd tema parker där alla väsen från sagans värld kommer till liv. Här finns även det berömda Sea World, Universal studios och mycket mer. Detta är paradiset för barnfamiljer och framförallt för de små. Kliv in i sagan och fantasiernas värld och låt hela familjen dras med på sitt livs äventyr.


Paris

Vill ni inte resa riktigt lika långt för att hälsa på Musse och hans vänner så finns även möjligheten att besöka Disneys värld i Europa. Disneyland Resort i Paris är minst lika nervkittlande och magiskt för både stora som små. Här har du möjlighet att se hur det går till att göra film, åka någon av alla spännande attraktioner, äta god mat eller åka på undervattensäventyr.


Sol & Bad

Thailand

Thailand är leendenas och vänlighetens land, därför är det också det perfekta semesterparadiset för familjen när ni är sugna på sol, bad och värme. För en familjesemester i Thailand passar den södra delen av landet bäst med sin vackra övärld, kritvita sandstränder, vajande palmer och turkosa ljumma vatten. Svenskarnas absoluta favorit ö är charmiga Phuket. Här kan ni bo och äta gott utan att belasta reskassan för hårt. Är ni sugna på en mer äventyrlig semester finns här aktiviteter som passar hela familjen. Vad sägs om en spännande tur på elefantryggen genom djungeln? Snorkling bland färgglada fiskar och koraller eller en fängslande kajaktur?


Gran Canaria, favoriten som står sig

Gran Canaria är år efter år ett av svenskarnas populäraste resmål och vi är inte förvånade. Ön som är den största av Kanarieöarna är mer än bara grisfest och charter. Här värmer solen året om, stränderna är långa, naturen vacker och maten underbart god. Gran Canaria är mycket barnvänlig och har perfekta förutsättningar för att hela familjen ska få en lyckad semester.


Grekland, en fantastisk övärld

Kreta är Greklands största ö och ett oslagbart resmål för familjen. Ön har allt, oavsett vad ni vill se eller göra på semestern. Bada och sola på milslånga sandstränder, dyk i kristallklart vatten och njut av den fantastiska grekiska maten. Bästa tiden att besöka Kreta är under våren och hösten då sommarmånaderna kan vara alltför varma.

För den mer äventyrslystna familjen… För er som inte gillar att sitta stilla och som vill uppleva så mycket som möjligt på er semester rekommenderar vi att flyga till Aten och sedan ta er runt på egen hand med båt i Greklands fantastiska övärld. Detta är både smidigt, enkelt och spännande.


Skidsemester

Skidåkning i vackra alperna

För de inbitna skidfantasterna finns inget bättre än att spendera dagarna med vinden i håret och full fart ner för långa backar. Om fart, fläkt och skidåkning är er familjs passion så är alperna den perfekta drömsemestern.

Alperna är synonymt med strålande sol, komfort i toppklass och snögaranti tackvare pisternas höga läge. Här finns utmaningar för alla i familjen, allt från nybörjarbackar till branta pister. Det finns även möjligheter till bra längdskidåkning för er som fördrar det. Kvällarna kan tillbringas med varm choklad och mysiga familjestunder framför brasan.

Från Innsbruck, Zürich och Milanos flygplatser kan ni ta er vidare med hyrbil till många härliga skidorter.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer