Vi använder cookies så du får en bättre tjänst. Om cookies.

Presentkort

Ge bort en upplevelse och överraska bästa vännen eller födelsedagsbarnet med något som varar länge. Flygvaruhusets populära presentkort är den optimala presenten för dig som vill slippa letandet och sökandet men samtidigt vill ge något som verkligen betyder något.

Så här beställer du
Ange dina kontaktuppgifter så som namn, adress, postnummer, postadress, telefonnummer samt vilken summa du vill ha på presentkortet.

Beställ ditt presentkort här »


Betalning
Betalning sker mot faktura, betalkort eller direktbanksbetalning. Efter det att pengarna är oss tillhanda skickar vi presentkortet till dig.

Giltighet
Presentkortet är giltigt i 3 år fr o m det datum det beställs på. Presentkort kan beställas med valfritt värde över 500 kronor.

Bokning
Bokning av resa med presentkort görs via vår personliga service på telefonnummer 0770-45 74 77.

Leverans

Efter att full betalning är erlagd skickar vi med post presentkortet till den adress du uppgett. Var uppmärksam på att posthanteringen kan ta några dagar.

Övrigt

Presentkortet gäller ej för charterresor och det går inte att nyttja presentkortet om du gör en bokning på vår hemsida. Var uppmärksam att det tillkommer en bokningsavgift via vår personliga service och priserna kan därmed bli högre än vid bokning via vår hemsida.


Header
Subject
Body
Footer